På Egna Ben På Egna Ben

Slutresultat – 6B Smedingeskolan vann På egna ben 2020

6B Smedingeskolan var först över mållinjen, 4B Hedeskolan säkrade silvret och 4A Hedeskolan bronset. Men vi har haft fler vinnare än så…

Inför upploppet låg 6B Smedingeskolan på tredje plats, bakom de två Hedeklasserna 4B och 4A. På upploppet fick 6B Smedingeskolan raketfart och var först över mållinjen. 6B slog till med den bästa veckopoängen i hela tävlingen, svindlande 405 poäng. Hedeskolan tog hem både andra- och tredjeplatsen.

 

Slutresultat

  1. 6B Smedingeskolan, 1 835 poäng, vann aktivitet (och eventuell buss) för upp till 8 000 kronor
  2. 4B Hedeskolan, 1 824 poäng, vann aktivitet (och eventuell buss) för upp till 5 000 kronor
  3. 4A Hedeskolan, 1 788 poäng, vann aktivitet (och eventuell buss) för upp till 3 000 kronor

De tre vinnande klasserna väljer själva aktivitet. Aktiviteten ska vara för hela klassen och gärna innebära att klassen rör på sig, samarbetar och/eller lär sig något nytt. Aktiviteten ska på förhand stämmas av, och godkännas av, projektledaren i Kungsbacka.

 

Pressklipp

Norra Halland 23 oktober – De vann På egna ben

 

Vinnare av hemliga lådor

Vecka 1: 6B Smedingeskolan

Vecka 2: 6B Åsaskolan

Vecka 3: 4B Frillesåsskolan

Vecka 4: 4A Hedeskolan

 

Samtliga elever som har deltagit i På egna ben får diplom och reflex. Diplomen och reflexerna skickas ut brevledes till ansvariga pedagoger.

Men det är fler än så som har vunnit på utmaningen: miljön har sluppit avgaser, trafiken runt skolorna har lättat, vi har rört oss mer i friska luften, lärt oss en del på vägen och förhoppningsvis haft himla roligt under tiden!

Härligt kämpat och tack för i år! Hoppas att vi ses även nästa år!