På Egna Ben På Egna Ben

Sinntorpsskolan klass 5:1 vann På egna ben 2020!

Sinntorpsskolan klass 5:1 har vunnit första pris i årets utmaning i På egna ben! Parallellklassen 5:2 på Sinntorpsskolan vann andra pris och klass 5 på Glasbergsskolan säkrade en tredje plats.

Slutresultat

  1. Klass 5:1 Sinntorpsskolan, 1912 poäng – vinner aktivitet (och eventuell resa) för upp till 5000 kr
  2. Klass 5:2 Sinntorpsskolan, 1904 poäng – vinner besök på Prison Island (och eventuell resa, med reservation för annan aktivitet pga. covid-19)
  3. Klass 5 Glasbergsskolan, 1900 poäng – vinner en rolig och innehållsrik låda med anpassat innehåll efter klassens önskemål

Vinnande klass få välja en aktivitet som ska vara för hela klassen och gärna innebära att klassen rör på sig, samarbetar och/eller lär sig något nytt.

Aktiviteten ska på förhand stämmas av, och godkännas av, projektledaren i Mölndal.

 

Samtliga elever som har deltagit i På egna ben får diplom och reflex. Diplomen och reflexerna skickas ut med brev till ansvariga pedagoger.

Ni 418 elever i Mölndals kommun har tillsammans gått och cyklat 1565 mil och sparat 2,8 ton koldioxid. Det är riktigt bra jobbat! Detta betyder att miljön har sluppit avgaser, trafiken runt skolorna har lättat, vi har rört oss mer i friska luften, lärt oss en del på vägen och förhoppningsvis haft himla roligt under tiden!

Härligt kämpat och tack för i år! Hoppas att vi ses igen nästa år!